TEKSTILREVOLUTIONEN T-SHIRT – BØLGEN

DKK299,00

Vores symbol for vand. Vand der er essentielt for alt liv på jord. Vand er både noget vi drikker og hjem for en masse dyr. Vi skal altså både passe på vandløb, søer, grundvand og havene.

For at undgå overproduktion bliver den t-shirt, du køber først trykt, når den er bestilt. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. T-shirten er true to size, men ligger du mellem to størrelser anbefaler vi, at du vælger den største af de to. Esben er 180 cm. høj og har en str. L på.

Størrelsesguide til herre:

Størrelsesguide til dame:

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Mens og Ladies Classic t-shirt er en økologiske og miljøvenlige t-shirt af god kvalitet, der holder pænt i vask. Trøjerne er i 185 gram og lavet i lækker blød bomuld. Den krymper ca. 5%, som bomuld nu engang gør.

T-shirten er en smule faconsyet. Den sidder derfor pænt ind til kroppen uden at sidde til. Ærmerne er en smule kortere, end man kender dem fra de klassiske kasseformede 80’er t-shirts. Er man normalt mest til en loose fit t-shirt, kan man med fordel gå en størrelse op, men ellers er modellen true to size.

Bomulden er fra Fairtrade landbrug, hvilket blandt andet vil sige, at bomuldshøsterne har fået en ordentlig og fair løn, der er med til at sikre, at hans børn kan komme i skole. T-shirten er fra det danske mærket Neutral. Den er syet i Indien og trykt af Makershirt i Danmark med et vandbaseret OEKO-TEX Standard 100 certificeret tryk.

T-shirten er certificeret med følgende certifikater: Fairtrade, OEKO-TEX, SA8000, GOTS, EU Ecolabel.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg