SBN-KOP 2

DKK499,00

Her kommer der snart en ny spændende kop. Vi skal lige have fat i en ovn.

Jeg har lavet denne kop i en en lys stentøjsler med lavasten. Da der er så meget spræl i denne ler har jeg valgt at den kun skal have en hvid glasur. Bunden og kanten der fører ned til bunden står uglasseret og råt. I bunden har jeg sat min signatur, så ingen er i tvivl om at det er mig der har lavet den.

Den måler ca. 8cm i højden og 7cm i bredden.

Bemærk at alle billederne er taget af forskellige kopper. Du får altså ikke en af dem fra billederne, men du får en der ligner. Du er altid velkomme til at komme forbi og købe din kop her, så ved du 100% hvad du får.

Ikke på lager

Varekategori:

Beskrivelse

SBN koppen – min signaturkop.

Her kommer der snart en ny spændende kop. Vi skal lige have fat i en ovn.

Jeg hånddrejer mine kopper. Jeg starter altid med 380 gram ler til min signaturkop. Jeg forsøger altid at dreje dem 9,5cm høje og 8,5 cm bredde. Jeg laver læbekanten med et stykke skin sådan at koppen får en lækker rundet kant der er behagelig at drikke af. Udvendigt er der lavet finish med en skinne, så ydersiden står skarpt. På indersiden har man drejerillerne fra det sidste optræk der er med til at give koppen sin lettere koniske facon.

Når jeg drejer disse kopper, gør jeg det som regel direkte på skiven, det betyder at de skal løftes af imens de står i det våde ler. Dette kan medføre at de ikke er 100% runde, men har lidt ovale tendenser. Det svinger lidt fra kop til kop.

Jeg måler aldrig bunden af koppen – Det betyder at de formmæssigt kan variere en smule. Skriv om du vil have så ens, eller så forskellige kopper som muligt, så ser vi hvad der er muligt.

Når koppen er færdig måler den ca. 8cm i højden og 7cm i bredden. Det er en lækker kop til kaffe om morgenen. Der kan være så meget i at det ikke når at blive koldt. To kopper kaffe fra denne kop og dagen bliver lige lidt bedre.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg