LERTØJ – ÆLT MIG, DREJ MIG

DKK299,00

Det lyder lummert og frækt. I virkeligheden er det bare en forenkling af processen omkring at gå fra ler i en pose til færdigt produkt.

For at undgå overproduktion bliver den t-shirt du vælger først trykt, når den er bestilt, derfor er det vigtigt at du vælger den rigtige størrelse. Her kan du se størrelsesguides. Disse t-shirts er meget true to size. Men er du imellem to størrelser, så anbefaler vi at du går en størrelse op.

Størrelsesguide til herre:

Størrelsesguide til dame:

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Mens og Ladies Classic t-shirt er en økologiske og miljøvenlige t-shirt af god kvalitet der holder sig godt i vask. Trøjerne er i 185 gram og lavet i lækker blød bomuld. Den krymper ca. 5%, som bomuld nu engang gør.

Beskrivelse af t-shirten til herre
Til herre er den er en smule faconsyet. Der sidder derfor pænt indtil kroppen og har en smule kortere ærmer, end dem man kender fra en kasseformet t-shirt. Hvis man normalt er mest til en loose fit t-shirt, kan man med fordel vælge en størrelse større end man plejer. Men ellers er modellen true to size.

Beskrivelse af t-shirten til damer
Til damer er den også faconsyet. der sidder pænt ind til kroppen uden at sidde alt for tæt. Den er skøn at have på, og har en rigtig god pasform. Modellen er true to size, så hvis du normalt bruger en str. M i t-shirt, så skal du også have det i denne.

Bomulden er fra Fairtrade landbrug, hvilket blandt andet vil sige, at bomuldshøsterne har fået en ordentlig og fair løn, der er med til at sikre at hans børn kan komme i skole. T-shirten er fra det danske mærket Neutral. T-shirt er syet i Indien, og trykt af Makershirt i Danmark.

Den er certificeret med følgende certifikater: Fairtrade, OEKO-TEX, SA8000, GOTS, EU Ecolabel.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg