TEKSTILREVOLUTIONEN

NÅR FORRETNING BLIVER PASSION

Tekstilrevolutionen er en platform for ansvarlig tekstilproduktion og tekstiliværksætteri. Det er mit “lille” projekt og jeg synes det er vanvittigt spændende og sjovt.

__________________

TEKSTILREVOLUTIONEN

Læs om visionerne og besøg Tekstilrevolutionens hjemmeside.

MAKERSHIRT

Et tekstiltrykkeri midt på Nørrebro. Et brand under Tekstilrevolutionen

BOGEN

Alt hvad der er galt med tekstilindustien – og hvad der skal til for at fikse den.

 

KØB T-SHIRTS

Se Tekstilrevolutionens t-shirts og hvilke budskaber der ligger bag de forskellige designs.

TEKSTILREVOLUTIONEN

Tekstilrevolutionen er en platform for ansvarlig tekstilproduktion og tekstiliværksætteri. Her laves der podcasts, skrives blogindlæg og holdes foredrag og oplæg om tekstilindustrien. Der arbejdes på produkter, der kan give udviklingen et skub fremad og skabe en aktuel debat. Alt sammen for at skabe en større indsigt i industrien og inspirere til en mere bæredygtig forretningsudvikling. Følg med i udviklingen og læs mere på tekstilrevolutionen.dk.

Tekstilrevolutionen udspringer af Makershirt; et lille firma der primært laver tryk på tekstiler. I Makershirt er der store armbevægelser og en vision om at være verdens mest ansvarlige tekstiltrykkeri. Men ambitionerne blev for store til at de kunne rummes i Makershirt. Idéerne om at ville ændre forbrugsmønstre og finde nye løsninger på tekstilaffald lå for langt fra det at være dygtig til at lave tryk på tekstiler. Derfor var der grobund for at lave noget nyt, noget der kunne rumme at vi tænkte større og Tekstilrevolutionen blev født.

 

BOGEN

Der er så mange ting, der er galt i industrien – og det er umuligt at koge det ned til en kort og let sætning, da det er så uendeligt komplekst. Derfor er jeg ved at skrive en hel bog om den. Vigtigere er det dog, at der i samme bog er de løsninger, der kan få os videre.

Der findes gode løsninger, det handler blot om at blive bevidst om dem. I bogen forsøger jeg at komme med bud på gode og lette løsninger. De fleste af os ved godt, at der er noget helt helt helt galt, men det er de færreste af os, der får gjort noget, da det bliver for uoverskueligt at skulle være ekspert på et område for blot at tage almindelige hverdagsbeslutninger.

Følg med på tekstilrevolutionens hjemmeside, hvor vi løbende udgiver og opdaterer ting.

MAKERSHIRT

Makershirt er et tekstiltrykkeri, som trykker på alt fra t-shirts og løbetøj til forklæder og muleposer. Hos Makershirt søges der altid efter de bedste løsninger i branchen, og der er en holdning til de ting, som produceres for kunderne. Her er stort fokus på, at kunderne skal have den bedst mulige hjælp og information, sådan at de bliver klædt på til at træffe den bedste beslutning for dem.

Makershirt har en vision om at blive det grønneste og mest ansvarlige tekstiltrykkeri i verden. Med en stor nysgerrighed hæves ambitionerne hele tiden for at gøre tingene bedre. FN’s Verdensmål er pejlemærket for at arbejde imod en bedre og mere fair verden.

Mit store tekstil- og iværksættereventyr startede med Makershirt, læs mere om hvordan det hele startede her.

Du kan læse mere om Makershirt, de store visioner og vejen dertil her.

EN BLOG OM TEKSTILINDUSTRIEN

Du kan holde dig informeret om, hvad der er op og ned i tekstilindustrien på Tekstilrevolutionens blog. Her bliver der skrevet om alt lige fra certificeringer i tekstilindustrien til sexede ting om CO2. Tag et kig og bliv klogere, del din viden eller deltag i debatten.

PRODUKTER FRA TEKSTILREVOLUTIONEN

Vær med til at sprede budskabet om vigtigheden af en forandring i tekstilindustrien. Hvert design har sin egen historie og reference til nogle af de største udfordringer i industrien. Der er fri fragt på alle ordrer.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

VIL DU I KONTAKT?

Jeg elsker samarbejder og at gøre en forskel i verden – specielt hvis det er en positiv en af slagsen. Skriv til mig, hvis du har en god idé.