KØB ESBEN LICHT

KERAMIK

TILMELD DIG KERAMIKLISTEN

Det er ikke min tanke at jeg skal leve af at sælge min keramik. Jeg laver den i princippet til mig selv og for at kunne give dem væk, til folk jeg holder af. Videre laver jeg keramik i min fritid, for at slappe af oven på en lang dag med en masse mails, møder og beslutninger. Det er altså ikke ualmindeligt at finde mig bag drejebænken i firmaets køkken efter 17.00 og i weekenden. Det betyder også at der ikke bliver produceret specielt meget og at det der bliver produceret har en høj værdi for mig.

Det er mit mål at jeg hveranden måned har 20 kopper, skåle, krukker eller noget helt andet, som jeg kan sælge. For at få mulighed for at købe det skal du tilmelde dig min liste. For at se hvad der kommer til salg igennem keramiklisten kan du holde øje med instragram, hvor jeg vil lave lidt larm for det. 

 

MIN KERAMIK

Tilmeld dig keramiklisten, og modtag en mail fra mig når jeg en gang hveranden månede sælger ud af nyeste emner. Min keramik bliver ikke sat til salg andre steder.

VIL DU I KONTAKT?

Jeg elsker samarbejder og at gøre en forskel i verden – specielt hvis det er en positiv en af slagsen. Skriv til mig, hvis du har en god idé.