KERAMIKEVENTYRET

NÅR EN HOBBY BLIVER TIL KERAMIKKAMP

Her kan du blive klogere på min keramik. Du kan blandt andet læse på min blog, hvordan jeg kom igang og om mine tanker om at være med i Keramikkamp på TV2. Du kan også købe en af mine få signaturkopper.

__________________

MIN BLOG OM KERAMIK

Læs om, hvordan det hele begyndte, Keramikkamp på TV2 og andre keramik tanker.

KØB ESBEN LICHT KERAMIK

Jeg har lavet en signaturkop. Den findes i tre forskellige variationer.

KØB LERGENDARISK LERTØJ

Den ideelle t-shirt til en keramiker eller pølsetekniker nær dig.

INSTAGRAM

Følg med på instagram og se mine nyeste kreationer.

KERAMIKTANKER

EN BLOG OM KERAMIK

En blog om keramikken i mit liv. Her kan du blandt andet læse om, hvordan jeg kom igang, hvordan min oplevelse var med Keramikkamp på TV2, og om den keramik jeg laver, og hvilken tilgang jeg har til den.

 

SBN-KOPPEN

DESIGNPROCESSEN Min signaturkop, det jeg kalder for SBN-koppen, kommer fra en kop, jeg lavede på aftenskolen. Jeg har lavet utallige kopper på aftenskolen, og de kommer i mange størrelser, designs og farver. Da jeg startede med at dreje, brugte jeg nogle ret store...

MIT KERAMIK MANIFEST

MIT KERAMIK MANIFEST Efter den tirsdag hvor jeg mødte de andre deltagere og først rigtig forstod, hvad det var jeg havde sagt ja til at deltage i, var jeg nødt til at finde mig selv i det. Jeg ringede rundt og snakkede med folk om, hvordan jeg skulle gribe det an. Jeg...

FRA AFTENSKOLE TIL KERAMIKKAMP

START PÅ AFTENSKOLEN Jeg startede til keramik en kold og regnfuld mandag i marts. Det var en sjov dag. Jeg var nødt til at gå tidligt fra arbejde og fortælle mine medarbejdere, hvorfor det var vigtigt denne og de kommende mandage, som herefter altid hed Keramik-dag....

MIN KERAMIK

Tilmeld dig keramiklisten, og modtag en mail fra mig når jeg en gang hveranden månede sælger ud af nyeste emner. Min keramik bliver ikke sat til salg andre steder.

LERGENDARISK LERTØJ

Er du, eller kender du, keramikeren, pottemageren eller pølseteknikeren, som mangler den helt rigtige og lidt far-agtigt sjove t-shirt? Så skal du ikke lede længere; du finder masser af lergendarisk lertøj i webshoppen. Der er fri fragt på alle ordrer.

 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

VIL DU I KONTAKT?

Jeg elsker samarbejder og at gøre en forskel i verden – specielt hvis det er en positiv en af slagsen. Skriv til mig, hvis du har en god idé.